Educació instal·larà mòduls de jocs infantils en el CEIP El Blanquinal

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, visita este centre educatiu per a conèixer on van a instal·lar-se estos mòduls que ja han arribat a l’escola

VICENTA 17-8-15 005Vicenta Pérez, regidora d’Educació, ha visitat el CEIP El Blanquinal on s’instal·laran uns mòduls de jocs infantils. La regidora d’Educació ha visitat el centre amb el tècnic de l’Empresa Pública per a veure els nous jocs amb els que comptarà l’escola, així com per a conèixer on van a instal·lar-se estos mòduls que ja han arribat al centre educatiu, concretament un mòdul de vagó de tren i un balancí doble.

A l’inici de l’estiu Vicenta Pérez va visitar totes les escoles públiques del municipi per a conèixer de primera mà la situació particular de cadascuna. En cada visita tant els directors, como també els conserges dels diferents centres, van detallar a la regidora les necessitats que hi havia.

En la visita al CEIP El Blanquinal es va detectar la manca de jocs infantils al pati dels més menuts. Vicenta Pérez va valorar la importància d’aquest fet i va buscar com donar-li solució.

En paraules de la regidora “estem contents d’anar millorant les escoles amb un pressupost tan escàs com el que ens hem trobat al entrar a la regidoria, amb el que ens toca estirar els pocs recursos amb que comptem per a poder arribar al màxim d’actuacions possibles”.

Totes aquestes actuacions es programen, en la mesura del possible, en el període estival a fi d’interferir el mínim amb el funcionament de les classes.

Anuncis