FGV posa en marxa “El Mussol dels Marines”, un servei nocturn d’estiu entre Dénia, Altea i Benidorm

El servei estarà disponible des del divendres 14 d’agost i fins el dissabte 5 de setembre

20150813_113410Els edils de Seguretat Ciutadana i Trànsit, Vicente Ripoll, Turisme, Anna Alvado, i Joventut, Pere Barber, van donar a conèixer el nou servei de transport nocturn que posarà en marxa FGV a partir del divendres 14 d’agost. El servei denominat “El Mussol dels Marines” substitueix al Tramnochador, i és un servei especial de tren nocturn entre les poblacions de Benidorm-Altea i Benidorm-Dénia.

Aquest servei es realitzarà els divendres i dissabtes nit des del 14 d’agost fins al 5 de setembre, tots dos inclusivament. L’horari nocturn entre les estacions de Benidorm i la d’Altea i Garganes és de 22.30 hores fins a les 5.30 hores, durant eixe període hi haurà sis viatges, amb una freqüència d’una hora, els tres primers combois, i cada dos hores, els altres tres.

Des de l’estació de Garganes amb direcció a Benidorm, el primer tren nocturn eixirà a les 22.50 hores i l’últim a les 5.50 hores. També amb sis viatges. De Benidorm a Dénia, amb parada en totes les estacions de la línia 9, només hi haurà dos serveis, un amb eixida a Benidorm a les 23.30 hores i arribada a Dénia a les 00.47 hores, i el “Mussol” de Dénia a Benidorm eixirà a les 00,50 hores i arribara a Benidorm a les 02.07 hores, i té parades en totes les estacions del seu recorregut.

L’edil de Trànsit, Vicente Ripoll, destacava la importància del servei nocturn del TRAM que “ofereix una alternativa de mobilitat entre les dues comarques” i ressaltava l’aspecte d’alternativa al cotxe com a element de seguretat, “és un servei molt útil per als joves”.

Per la seua banda l’edil de Turisme, Anna Alvaldo, ressaltava el nou servei del TRAM “com un nou reclam i una alternativa de transport per als turistes que vulguen vindre a Altea”, també es va mostrar partidària de “potenciar el transport públic i econòmic”.

Finalment l’edil de Joventut, Pere Barber, va donar l’enhorabona a FGV pel servei nocturn, que unirà a dos poblacions com Altea i Benidorm, “oferint seguretat als joves que vagen a les zones d’oci de Benidorm que podran fer-ho a un bon preu”. El bitllet senzill té un preu de 1,20€ I el d’anada i tornada de 2,30€.

Anuncis