L’Alcalde rep als xiquets i xiquetes del Programa de ‘Vacances en Pau’

Alcalde i representants municipals van acollir als xiquets Sahrauís 

DSC01028Divendres passat va tenir lloc en el despatx d’Alcaldia l’acte de benvinguda dels xiquets i xiquetes sahrauís del Programa ‘Vacances en Pau’, que organitzen les associacions JUITA i LUALI, dins del projecte ‘Ajuda a la infància sahrauí’, que fomenten les dues entitats.

En l’acte de recepció, l’Alcalde, Jaume Llinares, va desitjar als xiquets i xiquetes que aquesta siga una gran experiència per a ells i que puguen gaudir de la nostra cultura al màxim. Verónica López, edil de Benestar Social i Sanitat, també present, va voler destacar que aquest és un projecte de màxima importància pel qual cal seguir apostant, assenyalant que, gràcies a ‘Vacances en pau’, molts xiquets i xiquetes poden conèixer cultures diferents a més de poder accedir a serveis mèdics i sanitaris que d’una altra manera els seria impossible, recordant que en alguna ocasió ja s’han tractat malalties i fins i tot realitzat intervencions quirúrgiques. López també ha volgut desitjar tant als xiquets com a les famílies amb les que conviuran que gaudisquen d’aquesta gran experiència per a les dues parts.

Juntament amb el Primer Edil i la regidora de Benestar Social es trobaven els edils de l’equip de Govern Imma Orozco, Vicent Ripoll, Bea Nomdedéu i Anna Alvado; així com les edils de l’oposició Rocío Gómez i Arianne Burli. A més de famílies acollidores del Programa Vacances en Pau i representants de JUITA i LUALI, els qui han agraït a l’Ajuntament d’Altea el seu suport constant en diferents actes i especialment en aquesta recepció.

Anuncis