La deixadesa de PP i Cipal en l’anterior legislatura podria costar la bandera blava de Cap Blanc

L’anterior equip de govern PP-Cipal no va fer res per solucionar els vesaments de residul al barranc de ‘Els Arcs’

desembocadura-barranco-arcs-alteaEl Regidor d’Infraestructures, Obres i Cicle Hídric, Roque Ferrer, va respondre ahir durant el Ple a les preguntes del regidor popular Pedro Barber sobre la situació de la depuradora i del barranc dels Arcs. Ferrer va afirmar que el PP porta més d’un any sense donar una solució als abocaments del barranc, fet que condiciona la vigència de la bandera blava.

Segons va explicar, l’anterior equip de govern format per PP i CIPAL es va comprometre amb l’organisme que concedeix la bandera blava al fet que donarien prioritat i solució a aquesta problemàtica. Però no han executat la més mínima acció. Tan sol ara Pedro Barber per a preguntar en el Ple Municipal.

Tal com ha informat Ferrer, ha sigut en aquesta legislatura quan s’ha començat a actuar per a trobar una solució i s’han iniciant anàlisi d’aigua a diferents altures del llit del barranc dels Arcs per a trobar l’origen del problema, intervenció que es prevé complexa, per a restablir les bones condicions i així evitar que retiren la bandera blava, enfront de l’any d’inactivitat i desinterès de PP i CIPAL per aquest tema.

Anuncis