Eugeni Alemany actuarà a Altea en benefici de la filà Creuats

L’actuació tindrà lloc el proper divendres 21 d’agost a les 20:00h al Centre Social d’Altea

Eugeni Alemany - AlteaLa filà Creuats d’Altea, que ostenta l’Alferesia Cristiana 2015, ha organitzat una actuació de l’humorista Eugeni Alemany amb el seu espectacle “En persona guanye”.

Eugeni Alemany és un conegut presentador, humorista i guionista de televisió. Al llarg de la seua carrera ha treballat en les principals cadenes televisives, fent tot tipus de programes: “Caiga Quien Caiga”, “Trau la llengua”, “Gormandia”, “Nos pierde la fama”, “A la fresca”, “Sense filtre”, etc.

En aquest nou espectacle, el showman barreja l’humor valencià més costumista amb l’humor més salvatge i irreverent. Una actuació on ironitza amb el caràcter exageradament patidor de les mares valencianes, que se’n riu d’alguns costums del poble valencià i se’n fot dels programes del cor. Es tracta d’una representació àcida i divertida, on la participació del públic és clau.

L’actuació tindrà lloc el proper divendres 21 d’agost a les 20:00 a l’Auditori del Centre Social d’Altea. Les entrades es poden conseguir posant-se en contacte amb qualsevol membre de la filà, o bé als següents comerços alteans: Ferreteria El Port, Papereria Lloret i Peluqueria María Jesus.

Anuncis