Equip de Govern i Escola Valenciana es reuneixen

El nou equip de govern, encapçalat per l’Alcalde, Jaume Llinares, va  mantindre una reunió amb Escola Valenciana

REUNIO ESCOLA VALENCIANADurant el matí d’ahir Jaume Llinares, alcalde d’Altea, l’edil d’Educació i Normalització Lingüística, Vicenta Pérez i la portaveu d’Altea amb Trellat, Bea Nomdedeu van mantenir una reunió en els despatxos d’Alcaldia amb el president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno; Pere Ramón Zaragozí, president de la Coordinadora Comarcal i la tècnica, Marieta Soler, per a abordar diferents aspectes sobre l’Escola Valenciana i l’àrea de normalització lingüística en la nostra localitat.

En l’esmentada reunió el president i representants han exposat les diferents propostes d’Escola Valenciana, entre elles es va parlar de les Trobades, activitat en la que Altea participa i de la que, a més, va ser seu en la 20 edició al maig del 2008.

Jaume Llinares, Alcalde d’Altea, es va mostrar satisfet després de la reunió i va mostrar la seua predisposció a treballar conjuntament amb Escola Valenciana “per a ajudar, promocionar i posar en pràctica els valors que Escola Valenciana ens a mostrat any rere any”.

L’edil d’Educació i Normalització Lingüística, Vicenta Pérez, ha destacat que aquesta ha sigut una presa de contacte per a conèixer de primera mà els projectes d’Escola Valenciana i d’aquesta forma, poder materialitzar en un futur un conveni d’actuacions conjuntes. ‘’És molt important per al nostre equip de govern la normalització de la llengua i poder donar-li la importància que mereix’’, assenyalava la regidora.

Anuncis