El TRAM posarà un servei especial de transport per a la nit del Castell de l’Olla

La línia de trens es veurà reforçada, com cada any, en mires a la nit del Castell de l’Olla

Captura de pantalla 2015-08-04 a les 21.53.36La línia 9 del TRAM, Dénia-Benidorm, amb parada a Altea i l’Olla d’Altea, té previst reforçar el seu servei la nit de dissabte 8 d’agost per a facilitar l’accés i la eixida de milers d’espectadors que acudiran a presenciar el Castell de l’Olla.

El Castell es llançarà a les dotze en punt de la nit des de l’Illeta de l’Olla i voltants. El Castell és el llançament d’un espectacular i gegantesc castell de focs artificials des de la mar, sent així un dels més prestigiosos que es llancen en el Mediterrani i al que està previst que acudisquen a presenciar-lo en directe més de 50.000 persones.

Com en altres edicions, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana FGV, amplia el seu servei de trens abans i després de l’espectacle, des de les 21:27 fins les 3:26 hores de la matinada, amb una freqüència d’entre deu i quinze minuts, en combois amb capacitat per a 250 passatgers. D’aquesta manera està previst que des de l’estació de Dénia, Marina Alta, y amb destí a l’estació de l’Olla d’Altea, isca un tren a les 21:27 hores amb parada en totes les estacions del seu recorregut fins l’Olla d’Altea. Des de l’estació de Benidorm eixiran altres trens fins l’Olla a les 20:37hores i un altre a les 21:59 i 23:14 hores, amb parades en totes les estacions del seu recorregut. Acabat el Castell de l’Olla, des de les 0:48 hores fins les 3:24 hores eixiran trens amb freqüència d’eixida de 10 minuts per als quatre primers trens i els següents de 20-30 minuts.

El Director Gerent de FGV, Ángel García, ha remarcat que, a més del trenet, cal usar altres alternatives de transport, a peu fins a Altea, o en altres mitjans. “El trenet és una alternativa més. Enguany la gent ha de saber que són places limitades: 250 places. En total el servei especial podrà ser utilitzat per uns 1.500 passatgers” ha assenyalat

Anuncis