III edició del Festival Bellyflower a Altea

L’Ajuntament col·labora en la tercera edició del Festival Bellyflower

CARTEL-PARA-AYUNTAMIENTO-DE-ALTEAL’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria de Joventut, col·labora en la tercera edició del Festival Bellyflower. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per a donar a conèixer i gaudir la música i danses de la cultura àrab i altres vessants, així com la seua fusió. Tot açò en un entorn artístic i cultura, i que compta amb artistes i professionals reconeguts per la seua labor respectada en la cultura i art. Se celebrarà durant els dies 7 i 8 d’agost.

A més, s’oferirà un lloc d’intercanvi i coneixement, una posada en escena amb artistes immillorables, l’atenció d’una barra de tapes i refrescs al servei de tots, parades d’informació, basar oriental i l’encant d’un ambient amb tots els matisos necessaris per a un esdeveniment únic i irrepetible.

Programa complet d’actes:

DIVENDRES 7 GAL·LA XOU EN “L ESTANC” ALTEA. PARTIDA CAP BLANCH 107. DE 19:00 A 22:30 Hrs. ENTRADA 5€ PRESENTACIÓ DELS PROFESSORS DEL CONGRÉS I ARTISTES CONVIDATS DEL MARROC, ESPANYA, BRASIL, ITÀLIA, FRANÇA I ARGENTINA.

DISSABTE 8 CONGRÉS AMB 8 HORES DE FORMACIÓ INTENSIVA AMB PROFESSIONALS DE DIFERENTS DISCIPLINES. Dansa Oriental, Danses Índies i Dansa Tribal. LLOC: CENTRE JUVENIL, SALA MULTIUSOS.

ORGANITZA
Gisele Gibaut Dansa Oriental FLOR DE LLUNA ALTEA

COL·LABORA
Ajuntament d’Altea. Regidoria de Joventut i Esports.
Creapop TENDA D’ARTESANIA I MANUALITATS (ALTEA)
FRIDAcreativa MANS ARTESANES AMB ENCANT (ALTEA)

Anuncis