La regidoria d’Educació informa sobre la convocatòria d’ajudes per a llibres de text i material escolar per al curs 2015-2016

663c5-ajuntament-tiffLa Regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha donat a conèixer la convocatòria d’ajudes per a l’adquisició de llibres de text per a primer cicle de primària i ajudes de material escolar per a l’alumnat d’infantil per al curs 2015-2016 dels diferents col·legis públics de la localitat, amb un total de 20.000€, destinats a ajudar a les famílies alteanes enfront de la despesa que suposa l’inici de curs.

L’edil d’Educació ha explicat que aquesta ajuda, en aquests moments, es troba en tràmits administratius a l’espera de la seua publicació al BOP. No obstant açò, atès que es voluntat de la regidora que tothom siga coneixedor per a poder sol·licitar-la, ha volgut avançar la informació. Els requisits, entre uns altres, són: adquirir els llibres de text en qualsevol de les llibreries de la localitat, estar al corrent de les obligacions tributàries municipals i estar empadronat a Altea.

Les sol·licituds es presentaran del 8 de setembre al 8 d’octubre de 2015 en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament, es podrà trobar la informació al respecte en la web de l’Ajuntament www.altea.es i en les Oficines d’Atenció al Ciutadà.

Al mateix temps Vicenta Pérez ha volgut informar que s’han destinat 14.000€ per al projecte de socialització de llibres a les escoles amb la distribució que les mateixes AMPAS han decidit.

Anuncis