Nova edició de ‘La Nocturna’ per al proper 1 d’agost 

Este dissabte es celebra la huitena edició d’esta caminada

Caminata NocturnaDissabte que ve, 1 d’agost, es celebrarà la huitena edició de la caminada nocturna, coneguda ja com ‘La Nocturna’, i que començarà a Guadalest. L’esdeveniment, pensat per a totes les edats, va ser presentat pel regidor d’Esports, Pere Barber, i el responsable de l’empresa ‘Marco Polo Expedicions’, Marc Dobbelaere. La iniciativa està organitzada per esta empresa i FENWA (Federació de Nordic Walking). Així mateix, compta amb la col·laboració dels ajuntaments d’Altea i l’Alfàs del Pi. 

Tal com ha explicat Pere Barber, l’any passat la caminada va comptar amb la participació de 350 persones, entre gent d’Altea i d’Alfàs, “i enguany les inscripcions estan ja molt prop d’esta xifra, per la qual cosa anime a aquelles persones que vulguen participar a que s’inscriguen el més prompte possible”. Les inscripcions han de registrar-se en la pàgina web: www.nordicwalkingcv.com.

Barber ha assenyalat que la caminada començarà a Guadalest i tindrà una duració aproximada de 4-5 hores (20 km de recorregut entre els rius Algar i Guadalest). També s’ha establert un recorregut reduït de 16 km, que eixirà des del Pont de Callosa. L’Ajuntament d’Altea cedirà dos autobusos, que eixiran des del pàrquing del mercadet d’Altea. 

Els participants estan convocats a partir de les 19:00h; l’autobús eixirà a les 21:00h; i la caminada començarà a les 22:00h. En acabar, hi haurà avituallamient i una xicoteta festa en el Poliesportiu d’Altea i l’empresa alteana ‘Altea Pan’ regalarà unes coques per a una picaeta. Bolo & Baldomero també col·labora en l’esdeveniment, aportant quatre monitors durant tota la ruta. Per la seua banda, la Policia Local d’Altea escoltarà els autobusos fins a Altea la Vella, per a facilitar l’eixida dels autobusos (un total de 5).

Des de l’empresa ‘Marco Polo Expedicions’, Marc Dobbelaere, ha posat l’accent en el “caràcter internacional de l’esdeveniment, ja que compta amb participants de 15 nacionalitats diferents, entre espanyols, noruecs, belgues, anglesos, holandesos, francesos, etc”. En total, hi haurà 20 monitors durant tot el recorregut i la inscripció té un cost de 12 euros per als empadronats a Altea i de 17 euros per als no empadronats.

Anuncis