El C.D. Alcoiano tria Altea per als seus entrenaments de pre temporada

El club d’Alcoi realitza el seu ‘stage’ de pretemporada a la nostra localitat destacant el bon estat de les instalacions

P1250584El Club Esportiu Alcoiano va realitzar els seus entrenaments de pretemporada la setmana passada en el camp de gespa natural de la Ciutat Esportiva d’Altea. El club va triar Altea per als seus entrenaments estivals per les excel·lents condicions del camp, i ha abonat a l’Ajuntament d’Altea la quota establida per aquest lloguer, estipulada en l’ordenança de cessió d’espais públics.

L’entrenador de l’equip, Andrés Palop, exjugador del València CF, Sevilla i Selecció entre altres, va agrair a la Regidoria d’Esports les facilitats que ha oferit perquè els jugadors aprofitaren al màxim aquestes sessions de treball i va mostrar la seua gran satisfacció per les condicions del camp de gespa natural.

El Club Esportiu Alcoiano va ser fundat el 13 de setembre 1928 i actualment juga en la Segona Divisió B. És un dels clubs històrics del País Valencià, ja que posseeix una trajectòria de 4 temporades en Primera Divisió i 12 en Segona Divisió.

Anuncis