Cap de setmana cultural a Altea

Art, música i teatre protagonistes del cap de setmana cultural a Altea

d20bf-alteaskylineEl regidor de Cultura, Diego Zaragozí, ha presentat les activitats culturals que tindran lloc aquest cap de setmana a Altea. El divendres dia 24, a les 22 hores, a la porta de l’església del Consol, el pintor alteà Tachi Lloret pintarà en directe acompanyat d’ambientació musical. Un espectacle obert al públic que l’artista alteà ja ha realitzat en altres ocasions amb molt bona acollida entre els assistents.

També el divendres, a les 22:30 hores, es celebrarà un festival d’havaneres a l’auditori del passeig Sant Pere. El festival, que es celebra per primera vegada a Altea, està organitzat pel grup ‘’Pas de Quatre’’ i per la Coral Polifònica d’Altea. L’entrada al concert és gratuïta.

Per altra banda, el dissabte, dia 25, tindrà lloc la cloenda d’Alteatre, el Certamen Nacional de Teatre Amateur d’Altea. A les 21 hores a l’auditori de la Plaça de l’Aigua, el grup de teatre local, Pla i Revés, serà l’encarregat de tancar aquest cicle teatral amb la representació de l’obra ‘’Ferran’’, que actua fora de concurs. En acabar l’obra es lliuraran els premis del certamen. El preu de l’entrada és de 5 euros.

Anuncis