El nou equip de govern posa en marxa la Regidoria de Normalització Lingüística amb una estudiant en pràctiques

La Regidoria de Normalització Lingüística acull a una estudiant en pràctiques per a millorar l’ús del valencià a l’Ajuntament

P1250494La regidora de Normalització Lingüística, Vicenta Pérez, ha donat a conèixer la incorporació, en règim de pràctiques no remunerades, d’una estudiant de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant, amb l’objectiu de potenciar l’ús del valencià en l’activitat municipal de l’Ajuntament. Es tracta de l’alteana Roser Durà, que realitzarà esta tasca durant els mesos d’estiu (un total de 120 hores – de 08:00h a 12:00h fins a finals d’agost).

Vicenta Pérez ha destacat la creació en l’actual legislatura d’esta nova Regidoria de Normalització Lingüística i ha afegit que la labor de Roser Durà serà “estudiar la utilització del valencià en la documentació del Departament d’Atenció al Ciutadà perquè aparega en un futur en les dos llengües oficials”.

Per la seua banda, Roser Durá ha assenyalat que la seua tasca s’emmarca “dins del propòsit que han de perseguir les institucions públiques de promoure la normalització lingüística”.

Anuncis