El Casc Antic acull la inauguració de ‘Balconades’ i la Fira del Xicotet Format

Més de 60 artistes participen en esta edició de Balconades · Un total de 7 stands exposen les seues obres a la Fira del Xicotet Format

XICOTET FORMAT 2015El passat divendres tenia lloc en el Casc Antic la inauguració de ‘Balconades’ i la Fira del Xicotet Format, dos de les cites culturals més emblemàtiques de l’estiu a Altea. Tots dos actes van comptar amb l’assistència de l’Alcaldessa accidental, Imma Orozco, el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, i l’edil de Cultura de l’Alfàs del Pi, Maite García, juntament amb l’edil de Turisme d’Altea, Anna Alvado, i diferents membres de la Corporació Municipal.

L’edició d’enguany compta amb la participació de 61 ‘balconades’, tant d’artistes i amateurs alteans com de fora de la nostra localitat, i estaran exposades del 17 de juliol al 31 d’agost. Posteriorment, es traslladaran a l’Alfàs del Pi (del 14 al 27 de setembre); a Agost (del 5 al 12 d’octubre); i a Benimantell (del 15 al 24 d’octubre).

En finalitzar el recorregut per les diferents ‘balconades’, va tenir lloc la inauguració de la Fira del Xicotet Format, una mostra que té per objecte impulsar i fomentar l’art plàstic a Altea en les seues diverses modalitats. Enguany compta amb 7 stands, on els artistes realitzen la seua obra en diferents suports, com a pintura, escultura, fotografia i altres tècniques com a dibuix o gravat, i que totes tenen com a nexe comú un format no superior a 35×45 centímetres cada peça artística. A més, cada autor té la possibilitat d’exposar dues obres de grans dimensions en el seu stand.

La Fira estarà instal·lada fins al 31 d’agost, en horari de 20:00h a 01:00h.

Anuncis