Altea acull la Trobada d’Estiu de Dones amb Compromís amb la presència de de Mónica Oltra

Un centenar de persones han participat en esta jornada que començava amb Carmen Castro, experta en polítiques de gènere

CKOMP-bWcAE-k3fEl Mirador del Palau ha sigut el lloc escollit per la sectorial d’igualtat de Compromís per celebrar la seua Trobada d’Estiu on s’ha parlat de la necessitat de trencar inèrcies i d’incidir en els canvis estructurals per aconseguir una societat igualitària.

La regidora d’urbanisme d’Altea, Imma Orozco, ha sigut l’encarregada de donar la benvinguda a les persones inscrites i ha agraït la presència dels diputats i diputades autonòmics Fran Ferri, Marian Campello, Isaura Navarro i Cristina Rodríguez i també del Secretari Autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Autonòmica d’Igualtat, Alberto Ibáñez.

Al llarg de la jornada, que també ha debatut sobre l’estructura organitzativa de Dones amb Compromís, s’ha posat de manifest la importància de la transversalitat en les polítiques d’igualtat per tal d’incorporar la perspectiva de gènere als eixos polítics i, així, impregnar totes les àrees de govern. També s’ha advertit sobre la trampa de la lliure elecció que, quan no hi ha drets consolidats per a totes les persones, no deixa de ser una elecció en desigualtat de condicions que perpetua situacions de desequilibri.

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, s’ha sumat a la jornada i ha insistit en la necessitat de continuar creant un discurs feminista i de feminitzar la política i l’economia per tal d’avançar com a societat.

IMG-20150718-WA0018

Anuncis