Llinares: “El PP s’obstina a ocultar que, malgrat l’estalvi de 9.000 euros, l’oposició rebrà 24.328,75 euros més en aquesta legislatura, pel que fa a l’anterior”

Compromís prescindeix d’un càrrec de confiança, a favor de Cipal, perquè tota l’oposició tinga un secretari de grup

663c5-ajuntament-tiffL’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha volgut resoldre la controvèrsia que ha generat el Partit Popular d’Altea, pel que fa als actuals sous dels regidors de l’equip de govern i de l’oposició. Llinares ha posat l’accent que durant la passada legislatura el PP i Cipal tan sols van aprovar dos sous per a l’oposició, cadascun amb una quantia de 25.947,85 euros (total: 51.895,70 euros). No obstant açò, des de l’actual equip de govern “hem aprovat quatre sous per a l’oposició, per un import de 18.534,18 euros (total: 74.136,72 euros)”.

Tal com ha explicat l’Alcalde, “els números no enganyen i són els que són, per molt que el PP intente disfressar-los en el seu afany per criticar sense arguments, i no vulguen reconèixer públicament que l’oposició rebrà 24.328,75 euros més esta legislatura, tot i l’estalvi global de 9.000 euros”. En aquest sentit, ha recordat que, “ja durant el Ple en el qual vam aprovar els sous vaig posar de manifest que, tant el repartiment de dedicacions, com les seues respectives quanties econòmiques, s’ha dut a terme de la forma més justa i coherent possible”.

Així mateix, ha insistit que “cal tenir en compte que en l’actual legislatura som més grups municipals en l’Ajuntament” i ha afegit que “hem cedit a Cipal un dels nostres llocs de personal de confiança, perquè tots els grups polítics tinguen un secretari de grup, inclosa l’oposició”. “D’aquesta manera Compromís es queda amb dos càrrecs de confiança, mentre que en l’anterior legislatura el PP tenia quatre càrrecs de confiança”, ha conclòs Llinares.

Anuncis