L’Ajuntament intermediarà davant Conselleria per regularitzar la concessió administrativa del Club Nàutic d’Altea

Ajuntament i Club Nàutic asseguren mantenir una bona sintonia després de la reunió

20150710_ReunióClubNàuticJaume Llinares, alcalde d’Altea, ha rebut en les dependències d’Alcaldia al president del Club Nàutic d’Altea, José Román Zurutuza i al vicepresident de l’entitat, Francisco Andrés Buigues, en el que és el primer encontre entre el nou equip de govern de l’Ajuntament i el Club Nàutic. A la reunió també han assistit Verónica López i Bea Nomdedeu, portaveus del PSPV-PSOE i Altea amb Trellat, respectivament i membres de l’equip de govern; així com el regidor d’Hisenda, Pere Lloret i el gerent del Club Nàutic, Joaquim Such.

Després de l’encontre tant l’alcalde como el president del Club Nàutic han destacat la bona sintonia que hi ha entre el nou equip de govern i la junta directiva del club. I sobre els temes tractats,  tant Llinares com Zurutuza han mostrat el seu interès perquè es solucione la situació de la concessió administrativa, que el club té caducada des de fa 15 anys.

En aquest sentit l’alcalde ha assegurat que “l’Ajuntament d’Altea farà d’intermediari davant Conselleria per regularitzar esta situació que s’arrossega des de fa 15 anys, i que no és desitjable ni és bo per al funcionament dels clubs nàutics”. Jaume Llinares informava que l’Ajuntament donarà tot el suport per posar fi a esta situació i ha assegurat que “és necessari aconseguir una estabilitat per als serveis que presta el Club Nàutic d’Altea que són importantíssims, tant els portuaris com els esportius”.

A més a més, el president del club ha insistit en què el club “està pel poble d’Altea i dispost a dur a terme totes aquelles activitats i projectes que siguen d’interès per als alteans”. Així mateix també ha destacat “la voluntat i recolzament que hem rebut per part de la corporació municipal a la llavor esportiva i portuària que porta a terme el CN d’Altea ara i des de sempre”.

Finalment, a la reunió també s’han tractat qüestions d’interès com la millora de la mobilitat i les comunicacions a Altea, temes en els que el Consistori també ha donat tot el seu suport.

Anuncis