Llinares i Orozco expliquen als veïns l’actual situació de les obres del Parc de la Carrasca

L’Alcalde i la primera tinent d’Alcalde, Imma Orozco, junt a Verónica López, Pere Barber i Bea Nomdedeu van mantindre una reunió amb els veïns del parc de la Carrasca

Carrasca-OKDimecres passat va tindre lloc una reunió informativa del nou Equip de Govern amb els veïns de l’entorn de la Plaça de la Carrasca, per a tractar l’actual situació de les obres. L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, va ser qui va obrir la reunió, donant la benvinguda a tots els veïns que es van acostar al Bar La Carrasca, on va tindre lloc el encontre.

Llinares va explicar breument la situació per la qual han passat les obres, tant abans com després de les passades eleccions municipals, i els va comunicar que ja s’ha realitzat la modificació de crèdit necessària perquè les obres puguen continuar, després de la seua momentània paralització. Després de l’Alcalde, va prendre la paraula la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, per a detallar la situació i va recordar que el projecte no s’ha pogut modificar, al estar ja pressupostat i adjudicat a les diferents empreses que ho han de dur a terme.

Els veïns, per la seua banda, van insistir que ells mai van demanar una remodelació completa del parc sinó que, segons ells, es conformaven amb que es llevaren els ferros que protegien els jardins en l’antic parc. Van mostrar també el seu descontent al no ser escoltades algunes de les seues peticions per l’anterior Equip de Govern PP-Cipal, ja que ells van demanar expressament que no s’arrancara cap dels arbres -oliveres- que hi havia allí plantats.

El nou parc es desenvoluparà segons estava previst, incloent una font (una petició dels veïns des de feia anys); zones per al descans amb ombra; diferents tipus d’arbres (oliveres, cirerers i magraners); a més de les zones infantils dedicades als més xicotets.

Anuncis