1.150 jugadors participen en els 80 partits de la Costa Blanca Cup que es disputaran a Altea

Durant esta setmana s’estan disputant diferents partits de la Costa Blanca Cup a la Ciutat Esportiva

C.B.Cup El passat dilluns, 6 de juliol, va arrancar la XXII edició del Torneig Internacional de Futbol i Futbol Base Costa Blanca Cup, que enguany congregarà a 4.000 joves esportistes en els camps de futbol de la Marina Baixa i de la Marina Alta del 5 a l’11 de juliol. Concretament, a Altea es disputaran 80 partits, entre els camps de gespa natural i artificial i la pista de futbol sala.

Les dades les va donar a conèixer el regidor d’Esports, Pere Barber, qui va remarcat que per Altea van a passar durant aquests cinc dies 1.150 jugadors, així com les seues famílies i afició, amb el consegüent impacte econòmic per al sector turístic de la nostra localitat. De fet, en els partits que es van disputar ahir dilluns van guanyar 4 (3 de les Escoles Municipals) dels 6 equips alteans que van jugar.

Aquesta 22ª edició de la Costa Blanca Cup consolida aquest torneig entre els grans d’Europa amb 239 equips, 20 països representats i 567 partits. A nivell nacional, estaran representades 9 comunitats autònomes i 18 províncies. En total, hi haurà 13 països d’Europa: Espanya, Rússia, França, Itàlia, Portugal, Anglaterra, Islàndia, Escòcia, Irlanda del Nord, Escòcia, Finlàndia, Holanda i Noruega; 5 països del continent americà: Brasil, Colòmbia, Estats Units, República Dominicana i Canadà; i 2 països d’Àsia: L’Índia i Xina.

Anuncis