Altea acull el II Campus i el II Open de Tennis Taula ‘’Vila d’Altea’’

Hui arranca el II Camps i Open de Tennis taula ‘Vila d’Altea’ 

20150703_TennisTaulaEl regidor d’Esports, Pere Barber, acompanyat pel tresorer i secretari del Club Tennis Taula Altea, Joan Ivars, han presentat el II Campus de Tennis Taula Vil·la d’Altea, que començarà hui, dilluns dia 6 de juliol, i que s’allargarà fins al divendres, dia 10 de juliol. El campus compta amb un total de 40 inscrits, com ha anunciat el regidor, ‘dels que un 30% són xiquets i xiquetes d’Altea’, informava Barber.

Cal destacar, anunciava el regidor, la presència al campus del tenista de taula, ’Juanito’, He Zhi Wen, que és ara mateix el tercer d’Europa en dobles i el quint en el Campionat del Món; així com la del seleccionador nacional, Víctor Sánchez, que serà el director del campus; dos dels referents i emblemes d’aquesta modalitat esportiva’’.

Este és el segon any que es celebra esta activitat, que acabarà el divendres 10 de juliol, i que enllaça amb la celebració, el dissabte, dia 11 de juliol, del II Open de Tennis Taula que tindrà lloc al Palau d’Esports d’Altea.

Joan Ivars ha explicat que ‘l’any passat es van enllaçar les dos activitats i degut a l’èxit aquest any hem decidit repetir l’experiència de celebrar les dos activitats de seguit’. A més a més, Ivars ha afegit que ‘ja podem dir que les dos celebracions són un èxit per la gran acollida que han tingut, amb la nombrosa petició inscripcions’. Ivars ha explicat que ‘al Campus ja hi ha inscrits deu participants més que l’any passat, i a l’open, de 80 places, ja tenim 96 inscrits i crec que superarem el centenar’.

Joan Ivars es mostrava molt satisfet amb la resposta del aficionats a aquest esport, ‘que sempre superem la demanda a l’oferta de places de les activitats que organitzem’. Així mateix indicava que ‘el preu del Campus es de 180 euros i de 320 euros si també es reserva l’hotel, en aquest cas és el Cap Negret’.

Per la seua banda, el regidor ha agraït també al club alteà ‘’a seua predisposició i entrega en este esdeveniment’. També ha destacat el treball del club que ‘van començar fa tres anys amb molt poca gent, i ja superen la xifra de 40 persones jugant a tennis taula ací a Altea’’.

‘Està previst que a l’open participen esportistes d’alt nivell de primera i segona nacional’, assenyalava Ivars. I recordava que, a més de la participació de ‘Juanito’ i de Vïctor Sánchez, també estaran Pepe Fortún que es l’entrenador del Caja Granada, que ha estat 23 anys a l’elit del tenis taula nacional. Els altres dos col·laboradors seran, Sergio Sánchez que juga en primera nacional en Elda i Raimon Abellán que juga en primera nacional a l’Elx, i que seran els monitors del xiquets a l’estància a l’hotel.

El Club Tennis Taula Altea ha organitzat a Altea el Campionat d’Espanya de Veterans i el Campionat Autonòmic que han estat tot esdeveniments amb un gran èxit, que van reunir a més de 2.000 visitants a la nostra localitat. A més a més, el club s’està donant a conèixer als diferents tornejos arreu d’Espanya, així van participar, el passat novembre, a Ocaña (Toledo) al campionat nacional i fa dos setmanes van estar a Antequera al campionat d’Espanya de xiquets, on van participar tres membres del club. Tres xiquets més participaran al campus de Xest, al Centre de Tecnificació de València, ‘una intensa activitat i molts èxits, a nivell nacional i comunitari, per a un club que solament té tres anys’, destacava Ivars.

Anuncis