L’Ajuntament anuncia que les obres del parc de la Plaça la Carrasca es reprendran en breu

Des del consistori avisen que encara no hi ha res segur al 100% però asseguren estar treballant per posar-ho en marxa el més prompte possible

11128343_1461098187516305_889887892413924984_oL’Equip de Govern d’Altea ha anunciat este matí que les obres del Parc de la Plaça la Carrasca es reprendran en breu, en el termini més curt possible, després que s’hagen paralitzat de manera momentània per la impossibilitat de realitzar cap modificació pressupostària en el període transcorregut just abans i després de les eleccions. Una modificació pressupostària que era necessària perquè les obres continuaren, però que no podia realitzar-se ja que els Regidors es trobaven en funcions i el Secretari de l’Ajuntament no podia autoritzar cap modificació del Pressupost Municipal de 2015.

De fet, els regidors de l’anterior legislatura no van poder dur a terme la modificació pressupostària necessària a este efecte per l’impediment del Secretari, que s’emparava en la interinitat dels anteriors edils. Com tampoc ha pogut realitzar-se esta mesura des que van prendre possessió els actuals edils, per la mateixa raó. No obstant això, ara ja es possible fer esta modificació i en el termini d’uns pocs dies es realitzarà la modificació pressupostària necessària perquè l’obra continue la seua execució com més prompte millor.

En este sentit, tant l’Alcalde d’Altea, Jaume LLinares, com els edils d’Urbanisme i Infraestructures, Imma Orozco i Roque Ferrer, respectivament, han volgut traslladar, tant als veïns de la zona, com a tots els alteans, les seues disculpes per les molèsties que este retard els haja pogut ocasionar.

Anuncis