Creen un perfil fals a Facebook per atacar al nou equip de govern

Hi ha algun indicis que podria estar involucrat amb un dels partit de l’oposició

Captura de pantalla 2015-07-01 a les 22.51.57

Perfil de Facebook en qüestió

  Els darrers dies a la xarxa social Facebook s’ha pogut veure com un perfil ha crescut en nombre d’amics i s’ha donat a conèixer després d’atacar deliberadament alguns perfils de gent afí a algun dels partits de govern o, directament, al perfil oficial de l’Ajuntament.

La ‘persona’ que s’amaga darere del perfil en qüestió es fa cridar ‘Pepa Ferrandis Gutierrez’ i no té absolutament cap informació ni imatges que corroboren que és un perfil de persona real. Per a més inri, amb una simple cerca a la xarxa es pot trobar la imatge que els enginyers d’aquesta usurpació d’identitat han agafat com a foto de perfil.

Captura de pantalla 2015-07-01 a les 22.55.00Com es pot comprovar en la imatge que acompanya a este paràgraf la imatge és utilitzada a desenes de pàgines web de diferent índole, fins i tot en pàgines de contactes i, en cadascuna d’elles, esta suposada persona utilitza un nom diferent.

Però no acaba ací la cosa. Aquest perfil, que com ja hem dit es dedica a difamar i atacar a alguns membres de l’equip de govern i a persones properes a aquest, podria haver estat creat i administrat per membres d’un dels partits de l’oposició, deixant a la vista l’alçada de mires de la mateixa.Captura de pantalla 2015-07-01 a les 22.52.39

Anuncis