José Luis Martínez, nou president de la U.E. Altea

L’assemblea del club va ratificar l’únic candidat que es va presentar

UD. AlteaLa U.E. Altea va triar ahir José Luis Martínez com a nou president del club, després de la decisió de Francisco Bolo (expresident) de no continuar en el càrrec. La reunió de l’entitat va tindre lloc a les 20:30 hores en el Centre Cultural Juvenil, amb l’assistència de prop de 50 socis, i va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Pere Barber.

Al començament, Bolo va anunciar que cap candidat havia presentat carta per a presentar la seua candidatura de forma oficial. A pesar d’això, durant la reunió sí es va presentar una candidatura per a ocupar la presidència, encapçalada per José Luis Martínez, membre fins a la data de l’actual directiva dirigida per Bolo.

En este sentit, Bolo es va reafirmar en la seua idea de no seguir dins de la directiva de la U.D. Altea i va mostrar la seua intenció d’ajudar al nou president en tot el possible. Així mateix, Martínez va mostrar la seua satisfacció pel nou càrrec i es va posar a disposició dels socis per a arreplegar les seues crítiques i opinions. A més, els va invitar que formaren part de la nova junta directiva.

Per la seua banda, el regidor d’Esports va tancar l’assemblea, animant tots els socis a participar en la directiva “seguint tots una mateixa direcció i treballant en positiu per a fer millor i més gran a la U.D Altea”. Barber també va voler mostrar el suport que des de l’Ajuntament i la Regidoria se li dóna i se li continuarà donant al club.

Anuncis