La bandera LGBT penja per primera vegada en la façana de l’Ajuntament d’Altea

L’equip de govern ha volgut fer aquest gest de tolerància i respecte cap al col·lectiu LGBT que el promer diumenge, dia 28 de juny, celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGBT

Bandera IIDes de hui divendres i fins dilluns que ve la bandera del col·lectiu LGBT, lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals, penjarà per primera vegada a la façana principal de l’Ajuntament d’Altea, en commemoració pel Dia Internacional de l’Orgull LGBT que es celebra el dia 28 de juny.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, junt a la regidora de Igualtat, Verónica López, acompanyats per la resta de regidors de l’equip de govern, han penjat la bandera multicolor d’aquest col·lectiu a la façana principal de l’Ajuntament, que es suma així a la commemoració d’aquest dia.

Verónica López, regidora de Igualtat es mostrava molt satisfeta per aquest gest ”ja que és la primera vegada que aquesta bandera penja a la façana de l’Ajuntament d’Altea”. ”És un gest per la tolerància i la igualtat de gais, lesbianes, bisexuals i transexuals ”, declarava l’edil. ”Estos dies penjarà des del balcó de l’Ajuntament d’Altea la bandera de la llibertat i de la diversitat, la bandera que simbolitza aquesta diversitat dins de la comunitat LGBT ”, afirmava López.

”Des de l’equip de govern, ha declarat Verónica López, pensem que els gestos són molt importants en política i, en aquest sentit, hem volgut sumar-nos a la commemoració per les celebracions del proper diumenge, dia 28 de juny, que recorden els disturbis de Stonewall a Estats Units, que van marcar l’inici del moviment homosexual, quan la comunitat homosexual nord-americana lluitava pels seus drets”.

L’edil subratllava el ”suport de l’equip de govern a aquest col·lectiu que marca un abans i un després”. ”Un suport, manifestava López, ferm als gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals des de l’administració”.

Per la seua banda, Pere Barber, edil de Joventut, assenyalava que ‘’conjuntament amb la regidoria d’Igualtat, i amb la resta de companys de l’equip de govern, hem dut a terme aquesta acció simbòlica per primera vegada en el nostre ajuntament per a mostrar el màxim suport a aquest col·lectiu’’.

”Des de l’equip de govern, destacava Barber, creiem que els valors en igualtat i llibertat es transmeten des de la infància i la joventut, perquè les futures generacions els assumisquen amb total normalitat. Tant de bo no haguérem de celebrar aquest dia en el futur, això significaria que, per fi, aquest col·lectiu és valorat i respectat”.

Anuncis