Escrit enviat per un lector

Una de feixistes en Altea

Ahir a la nit, gaudia amb uns amics d’una nit de festa que tan tranquil·lament estàvem celebrant entre nosaltres, quan se’ns ocorre baixar a Altea i passar-nos per algun pub del casc antic. Ja decidits de fer això vam agafar els cotxes per arribar fins allí, vam aparcar a un dels pàrquings del Palau, el que està enfront del ‘Cocoliso’ i allí ens vam ajuntar amb més gent amb la que havíem quedat prèviament. Com que encara faltava gent ens vam posar a xarrar al mateix pàrquing, en un roglet i sense molestar a ningú.

En això i fent un poc de broma, se m’ocorre traure una bandera estelada que tenia dins del meu cotxe, per fer-nos unes rialles entre amics. No hi va haver cap problema, alguns em vam preguntar que d’on l’havia comprat, altres els va fer gràcia el simple fet de veurem traure-la allí. En això que veiem que se’ns apropa un tipus, major que nosaltres, d’uns 30 anys aproximadament, ningú el coneixia personalment, de vista quasi tots, i anava acompanyat de tres persones més.

Al aplegar on estàvem nosaltres, i sense saludar ni molt menys, ens dirigeix unes paraules: “Teniu ous?” Ens va dir. Nosaltres no sabíem de que parlava ni a que és referia i ens miràvem amb cares estranyes. Jo li vaig dir: “Ous de que?” Al que l’individu em tornà a preguntar: “Teniu ous?” (a tot açò un dels acompanyants d’aquest tipus l’agafava per emportar-se’l d’allí) i així unes tres o quatre vegades més. Al remat una xicona de les que estava amb nosaltres va decidir contestar-li: “Supose que tots els que siguen homes tindran dos, no?” i l’individu, s’hagué de sentir ofès perquè al sentir la contestació pega mitja volta i emprengué camí en direcció al casc antic, sembla que ell no tindrà dos ous, pot ser tinga tres o un, com el que pareix que és el seu Deu, el ‘tio Paco’. Això sí, mentre se’n anava, és va girar i ens va dir, “eixa bandera sobra, si tens ous (ell ja sabem que ho en té pocs o en té de més) torna-la a ondejar”, com és evident no ho vaig fer, preferia que se’n anara i ens deixara tranquils.

Per si algú encara no s’ha adonat a que venia tot açò, és veu que a aquest individu no li agradava per alguna raó la meua estelada, i sense més va vindre a increpar-nos. Nosaltres no vam entrar al drap, tenim dos dits de front i sabem actuar com a persones adultes que som.

El pitjor de tot açò, és que si ens haguera passat qualsevol cosa per molt que haguérem denunciat, dit o fet on fora haguérem eixit perdent nosaltres, aquesta és la impunitat feixista a la que estem exposats tots, fins i tot en Altea.

Antifeixista, ara i sempre.

[L’autor de l’escrit a preferit no revelar el seu nom]

Anuncis

7 thoughts on “Escrit enviat per un lector

 1. Molt molt trist.. però mentre el Govern, les forçes d’ocupació i la justicia estiguen de la seua part, tenim les de perdre nosaltres..

 2. Senzillament intolerable. Queda una vegada més, demostrat lo estùpids que poden arribar a ser els “espanyolitos”. De ben segur és, que nosaltres havem de suportar la presència de la seva bandera en infinites ocasions més que ells han de suportar la nostra, i en canvi no fem tanta paperota com fan ells. I en cas que la ferem estaria més “justificada”, sense cap dubte.

  Bona nit.

  P.D. (www.cosesquedir.blogspot.com)

  • Fran. Jo em cosidere espanyol, i estic molt content de ser-lo. D’altra banda, la referencia a “españolito” en la teua resposta es prou despectiva, no tots som així. Molt bè per Pere, t’he de dir que m’agradaria que molts actuarem com tu.

   • Hola, supose que no tots sereu/som iguals (al meu D. .I, figura que ho soc, per a bé o per a malament). No he possat el matíss, per diferenciar-ho. De tota manera potser no s’aprecia pero jo quan utilitze el terme d'”espanyolito”, em referisc al seu terme més radical, i d’estos individus que es dediquen a aquestes coses. Si no hagués sigut aixi haguera utilitzat d’altre terme.
    Au.

 3. supertrista la reacció del tio eixe,i també si tots foren de la seua calanya havera rebut una palissa ja perquè anar a vacil.lar a un grup de gent així com així no està ben fet però com saben que la gent del rotllo no sóm violents….doncs s’aprofiten

 4. Enhorabona al lector que envia la notícia per la seua actitud. Així es demostra que és el que diferencia a la gent civilitzada d’eixos brètols.

Els comentaris estan tancats.