Fes bona compra a Nadal

Comerç crea una campanya nadalenca per a incentivar les compres en els més de 500 establiments alteans

L’àrea de Comerç que dirigeix l’edil, Miguel Zaragoza, ha creat una nova campanya nadalenca baix l’eslògan “Fes bona compra a Nadal. Més de 500 comerços molt a prop. 500 garanties de compra”. Els cartells que ha dissenyat Fernando Trazegnies es repartiran entre els comerços alteans.

Segons Zaragoza, l’objectiu és augmentar les compres en el municipi ja que “podem trobar tot el que necessitem a Altea i és una bona ocasió per a visitar els nostres comerços que conten de bon prestigi en tota la comarca de la Marina Baixa”. Així mateix, l’edil ha afirmat que se sortejaran dos caps de setmana a Madrid per a dues persones amb transport i allotjament “entre totes persones que dipositen els seus tiquets de compra en les urnes que se situaran en el Mercat Municipal, Mercaltea i en l’Extensió Administrativa d’Altea la Vella”. Entre tots els participants, també se sortejaran entrades al Concert Extraordinari d’Any Nou de Palau Altea que tindrà lloc el 3 de gener i per al teatre familiar “Uhhh” del dia 16 de gener.

Pàrquing gratuït per a clients

Una altra de les mesures de Comerç ha estat assolir que “el Pàrquing del CEAM i el Pàrquing Altea, situat sota Ajuntament, permetran que les persones que compren en el municipi del 21 al 24 de desembre tinguen una hora gratis d’aparcament”. Els comerços interessats a oferir pàrquing gratuït als seus clients, “haurien d’arreplegar els tiquets d’una hora a partir del dimecres 16 de desembre en l’Oficina de Comerç en el carrer Sant Pere. Es tracta d’una forma de descongestionar l’aparcament durant el Nadal”, ha assenyalat Zaragoza.

III Mercat Nadalenc

A més, el regidor de Comerç ha presentat el III Mercat Nadalenc que també conta amb el seu propi cartell promocional i que se celebrarà del 19 al 24 de desembre en l’avinguda de la Comunitat Valenciana. El mercat oferirà “diversos llocs amb productes gastronòmics, decoració nadalenca o regals a més d’actuacions de xirimiters o atraccions per als xiquets”, ha apuntat l’edil socialista. Zaragoza també ha anunciat que participaran en la iniciativa l’associació TAPIS, ADA, associació JUITA o la Comissió de Festes de Santa Anna, entre uns altres.

Anuncis