4ª festa jove solidària de Jertube

L’Ajuntament i caixaltea col·laboren amb Jeturbe en la 4ª Festa Jove Solidària

05-08-09 fiesta jeturbeL’Associació de Joves Empresaris de Benidorm i Comarca han organitzat la 4ª Festa Jove Solidària que conta amb el suport de l’Ajuntament d’Altea. Les regidories de Comerç i de Benestar Social han estat les implicades a donar el seu suport a aquesta iniciativa que pretén recaptar fons per a l’Associació de Discapacitats Doble Amor i Càrites.

Miquel Zaragoza ha felicitat el projecte en el seu quart any de convocatòria indicant que “des de l’Ajuntament hem reconegut la importància que té la solidaritat amb els que tenen menys i més ara quan veem que les condicions econòmiques són tan negatives. I és per això, i pensant que les empreses, els empresaris i els comerços són els que donen una empenta a una part important de l’economia, hem decidit donar suport aquesta iniciativa que es realitzarà el pròxim 28 d’agost en l’Ermita de Sanz”.

David Devesa és el president actual de Jeturbe, segons les seues paraules “una associació com la nostra ha d’apostar per la responsabilitat social corporativa que es relaciona amb la implicació de l’empresari amb la societat que li envolta i que en definitiva, ve a estar en contacte amb la solidaritat”. El president de Caixaltea, Jaime Sellés, com entitat col·laboradora de l’esdeveniment ha fet una crida als 14.000 socis perquè participen i compren les entrades.

El cost de l’entrada és de 20 € i es poden comprar les entrades en el telèfon 96-6800807 així com l’Ajuntament ha posat a la disposició de Jeturbe la Casa de Cultura i el Centre Social com punts de venda de les entrades. Enguany a més, Jeturbe ha disposat un transport gratuït per als que desitgen assistir.

Anuncis