946.655 € reclamats per l’Ajuntament a la Generalitat per impagament

Eloy Hidalgo, concejal d'hisenda

P.B.B. ALTEA | Avui s’ha fet pública la noticia de que l’Ajuntament d’Altea ha fet la reclamació de 946.655 € a la Generalitat per impagament del subministrament elèctric del bombeig de les depuradores.

Aquesta reclamació s’ha fet més concretament a l’Entitat de Sanejament d’Aigües de la Generalitat Valenciana per l’ impagament del subministrament elèctric que correspon als bombejos del sistema de depuració local. https://lexpressio.wordpress.com/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gifSegons Eloy Hidalgo, concejal d’hisenda, l’Ajuntament s’ha fet càrrec dels pagaments però assegura que correspon a la Generalitat fer els pagaments d’aquestes despeses. També ha explicat que aquest deute és té des de l’any 2005 (PP) i que en eixe any la quantitat a deure era de 205.370 aproximadament. Aquesta quantitat a anat augmentant amb els anys i a dia d’avui són ja quasi 950.000€.

Segons paraules d’Eloy, “si el PP alteà haguera fet els seus deures quant governava a la localitat i si ara ho feren des de la Generalitat, l’Ajuntament podria injectar directament a empreses i famílies alteans quasi un milió d’euros en factures pendents que va deixar el PP” . El concejal també ha volgut fer menció de l’esforç que està fent l’equip de govern per intentar posar ordre al caos econòmic en que està sumit l’Ajuntament, “l’actual govern treballa per donar alternatives i intenta buscar totes les financiacions possibles, mentre que el PP només fa que crear polèmiques que en absolut ajuden als alteans a arribar a final de mes” ha afegit.